YUZU linecké cukroví

Pro přípravu budeš potřebovat:

Na SLEPOVÁNÍ

Postup:

  1. Vezmeme si větší mísu a do ní dáme všechny suroviny, ze kterých vypracujeme těsto. Hotové těsto zabalíme do folie a necháme několik hodin odležet v lednici.
  2. Před zpracování vyndáme těsto z lednice a necháme povolit při pokojové teplotě. Na pomoučeném válu rozválíme z těsta plát o tloušťce 3 – 5 mm. Následně vykrajujeme libovolné tvary a nezapomeneme pak do poloviny z nich udělat uprostřed malou dírku. 
  3. Vykrojené tvary rozložíme na plech vyložený pečícím papírem s dostatečnými rozestupy. Pečeme v předehřáté troubě na 160 °C  10 – 15 minut. Nezapomínáme těsto během pečení kontrolovat.
  4. Linecké cukroví necháme vychladnout a poté slepujeme s YUZU.

Napsat komentář