1. Připravíme si plech, který vyložíme pečicím papírem. Na ten si nakreslíme kolečka o průměru 7‑8 cm, tak budeme mít jistotu, že Pavlovy budou stejně velké.
2. Rúru predhrejte na 100 °C.
3. Vo väčšej miske vyšľahajte bielky so štipkou soli. Najprv začnite šľahať pri nižších otáčkach a keď sa po vytiahnutí metly začnú tvoriť tuhé špičky, môžete pomaly začať pridávať cukor. Sneh by mal byť lesklý a pevný.
4. Pridajte niekoľko kvapiek citrónu a jemne premiešajte.
5. Směs si přendáme do cukrářského sáčku se širší vroubkovanou špičkou a tvoříme mini Pavlovy. Těsto vyjde přibližně na 9–10 ks mini Pavlov.
6. Pečeme v předehřáté troubě po dobu 2 hodin. Během pečení troubu neotevíráme.
7. Po 2 hodinách troubu vypneme a dvířka lehce otevřeme. Korpusy necháme v troubě, dokud zcela nevychladnou.
8. Šľahajte smotanu do tuha.
9. Na každou mini Pavlovu dáme lžičku maracuji od YUZU a ozdobíme šlehačkou a mátou.
napísať komentár
Ak chcete pridať komentáre, musíte najprv prihlásiť sa.
napísať komentár
Ak chcete pridať komentáre, musíte najprv prihlásiť sa.