PRE PRÍPRAVU BUDETE POTREBOVAŤ:
- • 1 ks jablka
- • 1 ks grepu
- • 1 ks pomeranče
- • 1 ks granátového jablka
- • 750 ml bílého vína
- • badyán (cca 3 kusy)
- • skořice (cca 2 celé kusy)
- • 4 lžíce Grepu
POSTUP:
- 1. Jablko, grep a pomeranč okrájejte, zbavte bílých hořkých částí a jádřinců. Vše nakrájejte na menší kousky. Granátové jablko vyloupejte do misky.
- 2. Do kastrůlku nalijte víno, přidejte badyán, skořici a zahřejte (nevařte). Přidejte 4 lžíce Grepu, připravené jablko a citrusy. Promíchejte a nechte lehce prohřát.
- 3. Do skleněných hrnečků si připravte zrníčka z granátového jablka a zalijte teplým nápojem.
Tip: Pre lepšiu chuť môžete vytlačiť navyše polovicu pomaranča. Nápoj je skvelý teplý aj studený.