Sangria s Grepom

PRE PRÍPRAVU BUDETE POTREBOVAŤ:
  • • 1 ks jablka
  • • 1 ks grepu
  • • 1 ks pomeranče
  • • 1 ks granátového jablka
  • • 750 ml bílého vína
  • • badyán (cca 3 kusy)
  • • skořice (cca 2 celé kusy)
  • • 4 lžíce Grepu
POSTUP:
  1. 1. Jablko, grep a pomeranč okrájejte, zbavte bílých hořkých částí a jádřinců. Vše nakrájejte na menší kousky. Granátové jablko vyloupejte do misky.
  2. 2. Do kastrůlku nalijte víno, přidejte badyán, skořici a zahřejte (nevařte). Přidejte 4 lžíce Grepu, připravené jablko a citrusy. Promíchejte a nechte lehce prohřát.
  3.  3. Do skleněných hrnečků si připravte zrníčka z granátového jablka a zalijte teplým nápojem.

Tip: Pre lepšiu chuť môžete vytlačiť navyše polovicu pomaranča. Nápoj je skvelý teplý aj studený.

napísať komentár

Ak chcete pridať komentáre, musíte najprv prihlásiť sa.

napísať komentár

Ak chcete pridať komentáre, musíte najprv prihlásiť sa.
vozík
Nákupný košík0
Žiadne produkty v košíku!
Pokračovať v nákupe
0