Jednoduché a chutné, to je oč tu běží. Ambasadorka Míša z Mischkabreakfast se s námi podělila o recept na skořicové cookies. Pojďme se do toho pustit!
NA PRÍPRAVU, KTORÚ BUDETE POTREBOVAŤ:
- • 180 g špaldové hladké mouky
- • 120 g povoleného másla
- • 2 žloutky
- • 2 čajové lžičky skořice
- • 1 polévková lžíce sladidla (xylitol)
- • 2 polévkové lžíce Yuzu 🍋
- • 2 hrsti posekané čokolády
POSTUP:
- 1. Všechny suroviny smícháme dohromady v těstíčko (čokoládu jsem přidala až jako poslední). Přikryjeme misku a dáme těsto cca na 30-40 minut do lednice.
- 2. Troubu si rozehřejeme na 160 stupňů, na plech si připravíme pečící papír. Vychlazené těsto dáváme na plech lžící nebo naběračkou na zmrzlinu. Lehce zmáčkneme, aby bylo těsto rovnoměrně vysoké.
- 3. Pečeme cca 12-15 minut, než budou okraje lehce hnědé. Těsto vyjde na 15 ks středních cookies.