Jako první začneme připravovat omáčku. Na ghí nebo kokosovém oleji orestujeme cibuli, česnek a chilli. Po chvíli přidáme veškeré koření, YUZU zázvor, nakrájené rajče a restujeme. Následně přilijeme kokosové mléko a necháme 15-20 minut probublávat. Hotovou směs rozmixujeme a přelijeme přes sítko. Omáčku nakonec dochutíme solí a limetkou.
K omáčce si dále připravíme krevety se zeleninou. Rozpálíme si pánev s kokosovým olejem nebo ghí a orestujeme na ní krevety spolu s nakrájenou zeleninou a kořením.
Krevety se zeleninou naservírujeme na talíř a přelijeme omáčkou. Jako přílohu volíme rýži nebo pita chléb.
Dobrou chuť
napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.