1. Nejprve připravíme marinádu. Smícháme hořčici, yuzu a olej. Poté si nakrájíme cibuli a česnek nadrobno a nasypeme na dno pekáče.
2. Maso si osolíme, opepříme a potřeme připravenou marinádou. Takto připravené maso vložíme do pekáče a podlijeme pivem. Přiklopíme poklicí a dáme do trouby rozehřáté na 200 °C.
3. Dle potřeby maso podléváme a alespoň jednou za dobu pečení obrátíme, aby se chuť yuzu směsi dostala i do výpeku.
4. Po 45 minutách poklici sundáme a maso necháme dopéct.
5. Podáváme se salátkem nebo čerstvou bagetkou.
napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.