Mecháč s Yuzu

PRO PŘÍPRAVU BUDETE POTŘEBOVAT:

Těsto:
  • • 125 g baby špenátu
  • • 100 g kokosového oleje
  • • 330 g hladké mouky
  • • 4 g jedlé sody
  • • 250 ml podmáslí
  • • 2 vejce
  • • 200 g Yuzu
Krém:
  • • 100 ml smetany (33%)
  • • 1 balíček Smeta-fix
  • • 250 g mascarpone
  • • 10 g vanilkového cukru
  • • 50 g Yuzu
  • • 125 g tučného tvarohu

POSTUP:

  • 1. Baby špenát rozmixujeme spolu s olejem.
  • 2. Vejce vyšleháme do pěny, pomalu přilijeme podmáslí. Dále po dílech přidáváme mouku s jedlou sodou, a nakonec zapracujeme rozmixovaný špenát a Yuzu.
  • 3. Vzniklé těsto nalijeme do vymazané formy a pečeme 45 min na 175 stupňů.
  • 4. Příprava krému. Prvně vyšleháme smetanu spolu se Smeta-fixem. Dále přidáme postupně ostatní suroviny a pořádně promícháme.
  • 5. Vychladlý korpus dvakrát podélně rozřízneme a vrchní část korpusu rozdrobíme do misky.
  • 6. Na spodní díl natřeme polovinu krému, následně jej zakryjeme druhým korpusem a natřeme zbylým krémem. Na krém následně nasypeme nadrobené těsto a ozdobíme ovocem.

Dobrou chuť!

napsat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.

napsat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
cart
Nákupní košík0
Košík je prázdný!
Pokračovat v nákupu
0