1. Připravíme si plech, který vyložíme pečicím papírem. Na ten si nakreslíme kolečka o průměru 7‑8 cm, tak budeme mít jistotu, že Pavlovy budou stejně velké.
2. Troubu si předehřejeme na 100 °C.
3. Ve větší misce vyšleháme bílky se špetkou soli. Nejprve začneme šlehat při nižších otáčkách a až se po vytažení metliček začnou tvořit pevné špičky, můžeme pomalu začít přidávat cukr. Sníh musí být lesklý a pevný.
4. Přidáme pár kapek citronu a opatrně promícháme.
5. Směs si přendáme do cukrářského sáčku se širší vroubkovanou špičkou a tvoříme mini Pavlovy. Těsto vyjde přibližně na 9–10 ks mini Pavlov.
6. Pečeme v předehřáté troubě po dobu 2 hodin. Během pečení troubu neotevíráme.
7. Po 2 hodinách troubu vypneme a dvířka lehce otevřeme. Korpusy necháme v troubě, dokud zcela nevychladnou.
8. Smetanu vyšleháme do tuha.
9. Na každou mini Pavlovu dáme lžičku maracuji od YUZU a ozdobíme šlehačkou a mátou.
napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.