Želatinu namočte do studené vody, nechte nabobtnat. Mezitím v hrnci smíchejte smetanu, cukr, semínka z vanilkového lusku (vanilkový lusk rozkrojte podél a vyškrábejte semínka) a tymián. Ohřívejte směs na mírném plameni, dokud se cukr nerozpustí. Jakmile je směs teplá, stačí, aby byla okolo 60-70 °C, odstraňte ji z plotny. Vyndejte snítku tymiánu, přidejte namočenou a vyždímanou želatinu a dobře promíchejte, dokud se želatina úplně nerozpustí.
Nalijte směs do skleniček nebo formiček na panna cottu. Nechte vychladnout při pokojové teplotě a poté dejte do lednice na minimálně 4 hodiny nebo dokud panna cotta neztuhne.
Želatinu namočte do studené vody, nechte nabobtnat. YUZU Grep, grepovou šťávu a maliny smíchejte v hrnci a přiveďte k varu. Odstavte směs z plotny a vmíchejte namočenou a vyždímanou želatinu, dokud se nerozpustí. Nechte směs vychladnout na pokojovou teplotu a poté opatrně nalijte na vrch každé panna cotty.Dejte zpět do lednice a nechte želé ztuhnout, ideálně minimálně 2 hodiny.
Vychlazenou panna cottu ozdobíme čerstvými malinami a větvičkou tymiánu.