1. Nejprve si připravte marinádu. V misce smíchejte jablečný mošt, YUZU Zázvor, Yuzu, jablečný ocet, sůl a pepř a vložte omytý bůček. Nechte marinovat minimálně 30 minut (můžete i přes noc).
2. Cibule oloupejte a nakrájejte na osminky. Jablka oloupejte, zbavte jader, nakrájejte na větší kousky a i s cibulí vložte do pekáčku.
3. Bůček včetně marinády přendejte do pekáčku a vložte do předehřáté trouby na 160 °C na 2-3 hodiny. Během pečení občas podlévejte bůček vlastní šťávou z pekáče.
4. Upečený bůček můžete podávat se salátem nebo čerstvým chlebem.
napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.