Rybízovo-maracujové kanapky

PRO PŘÍPRAVU BUDETE POTŘEBOVAT:
  • 200 g červeného rybízu 
  • 70 g cukru 
  • skořici 
  • 1 hermelín 
  • YUZU Maracuja 
  • toastový chléb 
  • ořechy 
  • bazalka 
POSTUP: 
  1. Jako první si rybíz s cukrem krátce povaříme a dochutíme skořicí. Rybíz má přirozenou želírovací schopnost, proto bude výsledná konzistence připomínat džem.  
  2. Takto připravený rybíz necháme zchladnout. 
  3. Toastový chléb si opečeme a nakrájíme na trojúhelníky. 
  4. Na každý kousek připraveného pečiva dáme plátek hermelínu, lžičku rybízu a lžičku YUZU Maracuji. 
  5. Nakonec zdobíme ořechy a lístky bazalky. 

napsat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.

napsat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
cart
Nákupní košík0
Košík je prázdný!
Pokračovat v nákupu
0