Sangria s Grepem

PRO PŘÍPRAVU BUDETE POTŘEBOVAT:
  • • 1 ks jablka
  • • 1 ks grepu
  • • 1 ks pomeranče
  • • 1 ks granátového jablka
  • • 750 ml bílého vína
  • • badyán (cca 3 kusy)
  • • skořice (cca 2 celé kusy)
  • • 4 lžíce Grepu
POSTUP:
  1. 1. Jablko, grep a pomeranč okrájejte, zbavte bílých hořkých částí a jádřinců. Vše nakrájejte na menší kousky. Granátové jablko vyloupejte do misky.
  2. 2. Do kastrůlku nalijte víno, přidejte badyán, skořici a zahřejte (nevařte). Přidejte 4 lžíce Grepu, připravené jablko a citrusy. Promíchejte a nechte lehce prohřát.
  3.  3. Do skleněných hrnečků si připravte zrníčka z granátového jablka a zalijte teplým nápojem.

Tip: Pro lepší chuť můžete vymačkat navíc polovinu pomeranče. Nápoj je skvělý teplý i studený.

napsat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.

napsat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
cart
Nákupní košík0
Košík je prázdný!
Pokračovat v nákupu
0