SKOŘICOVÉ COOKIES S YUZU

Jednoduché a chutné, to je oč tu běží. Ambasadorka Míša z Mischkabreakfast se s námi podělila o recept na skořicové cookies. Pojďme se do toho pustit!

PRO PŘÍPRAVU BUDETE POTŘEBOVAT:

  • • 180 g špaldové hladké mouky
  • • 120 g povoleného másla
  • • 2 žloutky
  • • 2 čajové lžičky skořice
  • • 1 polévková lžíce sladidla (xylitol)
  • • 2 polévkové lžíce Yuzu 🍋
  • • 2 hrsti posekané čokolády

POSTUP:

  • 1. Všechny suroviny smícháme dohromady v těstíčko (čokoládu jsem přidala až jako poslední). Přikryjeme misku a dáme těsto cca na 30-40 minut do lednice.
  • 2. Troubu si rozehřejeme na 160 stupňů, na plech si připravíme pečící papír. Vychlazené těsto dáváme na plech lžící nebo naběračkou na zmrzlinu. Lehce zmáčkneme, aby bylo těsto rovnoměrně vysoké.
  • 3. Pečeme cca 12-15 minut, než budou okraje lehce hnědé. Těsto vyjde na 15 ks středních cookies.

napsat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.

napsat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
cart
Nákupní košík0
Košík je prázdný!
Pokračovat v nákupu
0