Tento svěží a krémový dezert je nejen snadný na přípravu, ale také ohromí svou jemnou a nadýchanou texturou. A pokud se rozhodnete přidat bílý rum, získáte ještě bohatší chuť. Perfektní volba pro každou příležitost, kdy chcete překvapit své hosty neotřelým způsobem.
PRO PŘÍPRAVU BUDETE POTŘEBOVAT:
- • 2 polévkové lžíce Hallabongu (druh mandarinky)
- • 6 g želatiny
- • 4 žloutky
- • 50 g moučkového cukru
- • 20 g citronové šťávy
- • 10 g bílého rumu (volitelné)
POSTUP:
- 1. Připravte želatinu podle návodu na obalu.
- 2. Vyšlehejte žloutky s moučkovým cukrem do světlé, husté pěny.
- 3. Do vyšlehané směsi postupně zašlehejte citronovou šťávu, Hallabong a rum, pokud jej používáte. Nakonec přimíchejte rozpuštěnou želatinu.
- 4. Krém rovnoměrně rozdělte do šesti skleniček a dejte je na hodinu vychladit do lednice.
Dobrou chuť!