Žloutkový krém s Hallabongem

Tento svěží a krémový dezert je nejen snadný na přípravu, ale také ohromí svou jemnou a nadýchanou texturou. A pokud se rozhodnete přidat bílý rum, získáte ještě bohatší chuť. Perfektní volba pro každou příležitost, kdy chcete překvapit své hosty neotřelým způsobem.

PRO PŘÍPRAVU BUDETE POTŘEBOVAT:

  • • 2 polévkové lžíce Hallabongu (druh mandarinky)
  • • 6 g želatiny
  • • 4 žloutky
  • • 50 g moučkového cukru
  • • 20 g citronové šťávy
  • • 10 g bílého rumu (volitelné)

POSTUP:

  • 1.  Připravte želatinu podle návodu na obalu.
  • 2. Vyšlehejte žloutky s moučkovým cukrem do světlé, husté pěny.
  • 3. Do vyšlehané směsi postupně zašlehejte citronovou šťávu, Hallabong a rum, pokud jej používáte. Nakonec přimíchejte rozpuštěnou želatinu.
  • 4. Krém rovnoměrně rozdělte do šesti skleniček a dejte je na hodinu vychladit do lednice.

Dobrou chuť!

napsat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
cart
Nákupní košík0
Košík je prázdný!
Pokračovat v nákupu
0